top of page

MUSEETS BILLETSYSTEM 

TIL TIMESLOTS 

timeslots.png

ALT HVAD I HAR BRUG FOR

Tilbyd entrébilletter med time slots nemt og smidigt og kontrollér antallet af besøgende. Med vores billetløsninger, automatiserede adgangssystemer og en skræddersyet portal står vi for billetsalget fra start til slut. Vi gør det let for gæsterne at købe billetter på web og mobilen, og også let  for jer at få overblik og indsigt i jeres gæster.

Vi laver arbejdet for jer

I fællesskab planlægger vi hele billetsalget fra start til slut. Vi opretter billetportal, ordrebekræftelse, billetter og timeslots for jer.

Vi sørger desuden for at jeres særlige Corona regler kommer både på billetportal og på billetter

Personaliseret billetportal

Ud fra jeres ønsker opretter og designer vi billetportalen. Den bliver personaliseret og passer til jeres grafiske linje, så I fremstår med en stærk profil, der skaber tryghed og genkendelighed hos publikum. Designpakken er gratis og omfatter onlineportal, bekræftelse og billetter.

Enkel oprettelse

Det er nemt for jer at få en ny, digital billetportal. Enten leverer I input til os, eller vi henter informationer og billeder fra jeres hjemmeside, og så er I oppe at køre. I skal ikke tænke på noget, for vi klarer arbejdet.
 

Ubegrænset antal billettyper

Vi kan oprette et ubegrænset antal billettyper som fx voksen, studerende, barn under 18, årskortholder gæster til årskortholdere, handicapledsager m.m. 

Support fra start til slut

Vi står vi til rådighed med mail- og telefonsupport.  En support, vi igennem årene har fået meget ros for. Heldigvis er vores løsninger intuitive og driftssikre, så behovet for support til den enkelte er minimalt.

Automatiseret adgangssystem

Tjek billetterne nemt og hurtigt via vores specialudviklede adgangssystemer, og brug vores adgangs-app til at få et fuldt overblik over, hvor mange gæster der allerede er ankommet, og hvor mange I venter på. Vi har systemer til web, IOS og Android - vælg selv. Har i brug for hardware, har vi naturligvis også udstyret til dét.
 

Rapporter og analyser

Billetsystemet opsamler data og leverer intuitive rapporter og analyser. Det er uvurderlig viden, som kan bruges på målrettede markedsføringstiltag og mere salg. Når de besøgende har indtastet deres data ved bestilling, har I en komplet gæsteliste til efterfølgende analyse og bearbejdelse.

Billetkøb på mobilen

Flere end 50 % af gæsterne bruger mobil eller tablet, når de køber billetter, og i sommerlandet kan der være langt imellem printerne, så derfor er alle vores systemer mobile.

 

Publikum kan vise deres billetter på mobilen, hvis de ikke har printet den ud hjemmefra.

bottom of page